Consultancy

Ben je een beginnend zelfstandig diëtist of wil je graag eens een klankbord hebben om te kijken hoe je je praktijk kan optimaliseren, dan kunnen wij je helpen. Zelf hebben we ervaring met het opstarten van een eigen praktijk en hoe je deze kan uitbouwen. We kijken samen wat je wilt realiseren en ook wat er mogelijk is binnen je praktijk om je zo verder te laten groeien. We kijken waar je hulp bij nodig hebt en geven je een stappenplan dat je kan volgen om alles goed te laten verlopen.

Daarnaast hebben we ook enkele formules aangemaakt, waardoor je onmiddellijk onze hulp kunt inroepen voor een specifiek probleem. Deze formules zijn uitgewerkt om je verder te helpen voor 1 iets specifieks. Heb je het gevoel dat je meer nodig hebt dan deze formules, lees dan snel verder hoe we je eventueel kunnen verder helpen.

Net zoals we zelf doen bij onze patiënten die op dieet komen, is er geen standaardadvies, maar bekijken we alles persoonlijk. We bepalen ook samen de prioriteiten en kijken hoe we je kunnen helpen om het geheel tot een goed einde te brengen. Je kan er voor kiezen dat wij je gewoon helpen op de achtergrond of je kan ons vragen om effectief dingen voor jou te ontwikkelen.

Voor deze dienst werken we steeds met een offerte en een contract dat er tussen ons en jou wordt afgesloten. Dit om ervoor te zorgen dat we allemaal op dezelfde golflengte zitten en je ook de hulp krijgt die je verwacht en verdient. Om dit allemaal in goede banen te leiden, is het altijd beter om alles in een persoonlijk gesprek te overlopen. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. Hierin toetsen wij af hoe we je kunnen helpen en of wat je wilt ook binnen onze mogelijkheid ligt. Op basis van dit eerste gesprek wordt er een offerte gemaakt voor het verwachte werk en een richttijd gegeven tegen wanneer we je kunnen opnemen in onze planning. 

Het gesprek kan doorgaan bij ons op de praktijk in Gent of Kortrijk, maar het is ook mogelijk om via Skype een gesprek in te plannen. Dit is afhankelijk van wat het makkelijkst is voor jou. Afhankelijk van je vraag en of je het ziet zitten om met ons samen te werken worden er verdere afspraken gemaakt.

Wat kunnen wij voor jou ontwikkelen

Uiteraard in samenspraak met jou en passend binnen je praktijk, kunnen we bepaalde zaken ontwikkelen. Dit is een zeer ruim aanbod, hierdoor dat het onderstaande een niet limitatieve lijst is:

  • Het op punt zetten van je social media en het uitwerken van een marketingsplan voor je social media.
  • Het op punt zetten van je website en het controleren van je content en deze up-to-date brengen, binnen de visie van je praktijk.
  • Het ontwikkelen van tools die je nodig hebt tijdens je consultaties en dit alles binnen éénzelfde huisstijl.
  • Het ontwikkelen of op punt stellen van je marketingsplan, dit zowel voor online als offline. 
  • Het ontwikkelen van receptenfiches met aangepaste foto's binnen je huisstijl.
  • ...

Dit zijn maar enkele voorbeelden van dingen die we reeds voor onze eigen praktijk doen en die we ook constant aan het optimaliseren zijn. Niet alleen de marketing is belangrijk binnen een praktijk, maar ook de administratie en de consultaties. Doordat wij zelf samenwerken als diëtisten, is het ook mogelijk om hierover van ons advies te krijgen. Daar kunnen we je uiteraard ook in helpen.