Online opleidingen

Momenteel is het moeilijk om live workshops te geven en daarom hebben we ervoor gekozen om een volledig online platform te maken waar we met heel veel plezier onze kennis delen. Op deze manier kan je bijleren op jouw tempo en daarnaast kan je ook de informatie blijven bekijken. 

Hoe is ons online platform gebouwd?

  • Je volgt een cursus naar keuze op jouw eigen tempo
  • We delen de cursus op in verschillende modules. Deze worden druppelsgewijs vrij gegeven, zodat je ook aan de slag kan gaan met de reeds gegeven informatie.
  • Elke module is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken met daarbij filmpjes met uitleg waar je alles van ons leert. Maar je krijgt we stellen ook verschillende tools ter beschikking en er is ook een cursus bij.
  • Bij elke module vind je ook opdrachten, dit om alles wat je hebt geleerd toe te passen. 
  • Er kunnen steeds vragen gestuurd worden, deze worden persoonlijk beantwoord of er wordt extra content voorzien om je verder te helpen.

Net zoals bij de workshops bundelen we onze eigen ervaring van bijscholingen, maar ook van dingen uit de praktijk, in deze cursussen. Op die manier kunnen we je het beste verder helpen. Welke cursussen worden momenteel ontwikkeld?

  1. Marketing voor diëtisten
  2. Je eigen succesvolle praktijk opstarten
  3. Hoe help je iemand met een eetstoornis?
  4. Wat met emotioneel eetgedrag?

De cursussen zijn volop in ontwikkeling, wil je op de hoogte blijven van wanneer je ze kan volgen? Of wil je ze zeker niet missen? Dan kan je je nu al inschrijven op de wachtlijst.